Apostroph

HAIR BEAUTY

Fiind un salon de elita, APOSTROPH’ isi mentine atentia pe stiinta din spatele unui par frumos colorat, folosind cele mai bune brand-uri in domeniu. Educatia unui par sanatos, curat si colorat in cele mai bune conditii, este ceea ce oferim, specialistii nostrii avand abilitatea de a formula si dezvolta orice tip de coafura ori ton de culoare pentru ca noi credem ca arta culorii si a coafurii personalizata iti poate imbunatati starea.

Parul este un accesoriu principal. Specialistii APOSTROPH sunt educati sa customizeze design-ul si coafura care se potrivesc cel mai bine cu tinuta, dar mai ales cu personalitatea si stilul de viata. Oricare ar fi pregatirea ta pentru un eveniment special, schimbare de stil, o seara in oras sau reimprospatarea look-ului, echipa noastra de stilisti va crea un finish perfect incadrat in look-ul dorit.

TUNSORI
CULOARE / VOPSIRE

APOSTROPH’ ofera o varietate de tratamente complexe pentru orice tip de par si orice nevoie de imbunatatire a acestuia. Transformam un par disrus si uscat intr-un par moale, texturat dintr-o sedinta de tratament personalizat.
Tratamentele pentru par sunt ideale oricarei nevoi de infrumusetare a look-ului unei tunsori, dar in special sunt concepute pentru a imbunatatii calitatea firului de par si reflexia acestuia, iar rezultatele sunt un par sanatos, puternic si usor de aranjat.

TRATAMENTE / TEXTURARE

CONTACTEAZA SPECIALISTII APOSTROPH

PROGRAMARE