ORGANIC PURE CARE

Organic Pure Care este o gama de produse profesioanele de frumusete unice pentru par si corp cu formule echilibrate pe baza de extracte de plante rare. Fiecare preparat este format in conformitate cu principiile naturii si contine un amestec de uleiuri esentiale cu efecte benefice de curatare, revitalizare si hidratare pentru piele si par, folosind numai produse botanice datatoare de sanatate, cu proprietati atent alese.
Organic Pure Care este rezultatul unor cercetari avansate si tehnologii stiintifice inovatoare. Fiecare produs in parte contine concentratii sinergice ridicate de uleiuri esentiale pure, extrase din plante si flori, prin vechi tehnici traditionale de recoltare. Pretioasele proprietati curative, aromele si culorile caracteristice fiecarui produs sunt conservate folosind numai metode complet naturale, fara aditivi daunatori.

Fiecare produs contine ingrediente 100% naturale, iar gamele brandului sunt : Colorare si Decolorare ( COLORGANIC – colorarea fara amoniac, ce contine 7 uleiuri : inca, tsubaki, avocado, argan, ulei de grapefruit rosu si extract de aloe; COLOR PURE CARE : colorarea cu amoniac ce contine ingredinte precum argan, ulei de macadamia, extract de musetel, malva si proteine din matase ), WELLNESS LINE ( Hidrating, Energizing si Volumizing ), ARGAN BEAUTY LINE , INCA RETRUCTURING LINE, ALOE SILK LINE, STYLING & FINISHING. Ingredintele naturale active ce definesc calitatea produselor Organic Pure Care sunt: aloe, malva alba, coada soricelului, caisa, argan, arnica, ovaz, avocado, jojoba, unt de shea, musetel, trestie de zahar, morcov, ceara de albine, chinina, cocos, lamaie, macadamia, mango, migdale dulci, mango, menta, mei, afin, alun, ulei de ricin, orez, rozmarin, lavanda, ulei de inca, patchouli, tamanu, soia, cimbru, valeriana, vanilei, iaurt, ylang-ylang, floarea soarelui, seminte de struguri, porumb, mandarina, menta etc.

ORGANIC PURE CARE este in esenta o gama de produse profesionale realizata cu grija pentru natura, care nu contin SLS, PARABENI, FORMALDEHIDE si sunt destinate exclusiv saloanelor de infrumusetare cu un inalt standard al calitatii.