KEVIN MURPHY SCALP SPA

Am vrut să profit de această ocazie pentru a vă spune despre un regim nou și interesant KEVIN MURPHY.
Am dezvoltat o gamă numită SCALP. SPA, un regim mult așteptat , care este răspunsul la toate nevoile scalpului . Permiteți-mi să vă prezint două produse noi:
Scalp. SPA SCRUB și SCALP. SPA WASH. Aceste produse fabuloas e sunt ambalate cu o gamă de ingrediente naturale care hrănesc scalpul , oferind astfel parului rezultatele radiante pe care le merită.
Motto-ul nostrum “Skin care for your hair” a avut întotdeauna în minte sănătatea scalpului și a părului . Noile progrese în tehnologie în combinație cu natura a evoluat pentru a ajuta la îmbunătățirea și starea generală de bine a scalpului și părului . De obicei samponarile cu produsele Kevin Murphy sunt suficiente pentru a menține un scalp sănătos în condiții normal e . Cu toate acestea , de a lungul anilor , unii oameni au ajuns la mine în ceea ce privește problemele intermitente . Probleme cum ar fi; un scalp iritat , păr mat, acumularea de produs , scalp gras și probleme cauzate de viață într un climat umed sau uscat . Totul începe aici . Un scalp curat si sănătos este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le avem pentru a ne asigura că părul este îngrijit și de a ajuta la cresterea sanatoasa a parului.
Secretul SCALP. SPA SCRUB este un ingredient foarte unic numit Perlite. Acest derivat de rocă vulcanică este natural și instrumentat într o sferă perfectă , care este proiectat pentru a exfolia cu atenție scalpul și radacina parului în timp ce protejarea integrității scalpului și părului . Sferele sunt dimensionate în mod regulat și perfect rotunde , astfel încât să nu existe bulgări sau margini zimțate , ceea ce il face un exfoliant blând pentru scalp și ușor de clătit.
Odată exfoliate, scalpul și părul sunt gata pentru a fi curățate . Scalp. SPA WASH este o soluție calmantă post scrub care continuă să iubească scalpul în timp ce oferă părului o nouă viață . Tehnologia de curățare atât în SCALP. SPA SCRUB & WASH este noua pentru KEVIN MURPHY. Este vorba despre micele un tip remarcabil de micro cleanser, francezii le utlizeaza in cosmetica inca din 1915. Spre deosebire de agenți tensioactivi duri , micelele atrag și dizolvă ușor impuritățile fără a sensibiliza pielea , în timp ce calmeaza , tonifiaza și curăță . Împreună cu co surfactanții derivați din uleiul de nucă de cocos ultra hidratant recoltat în mod durabil , tehnologia micelara confer samponului SCALP. SPA WASH posibiliatea de a ajuta parul sa creasca sanatos.
Un alt ingredient ales manual este extract de semințe de țelină pentru a ajuta ușor la eliminarea murdăria și impuritățile de pe scalp, ajută la menținerea hidratarii și calmaza scalpul ; ceea ce face un răspuns unic
pentru problemele asociate cu un scalp gras și uscat . Acest ingredient erou în combinație cu ingredientele de hidratare a pielii , cum ar fi ulei de lavanda , alune și apă de trandafir toate ajuta la reglarea si tonifierea scalpului.
Suficient de blând pentru utilizarea zilnică sau utilizarea după dorinta ; Scalp. SPA SCRUB & WASH sunt antidotul perfect pentru o săptămână de FRESH. HAIR. Pur și simplu înlocuiți spălarea obișnuită atunci când doriți un scalp curat , reîmprospătat și hrănit . Mai întâi se aplică SCALP. SPA SCRUB apoi SCALP. SPA WASH si incheiati experienta de spalare cu conditionerul sau masca preferată.