Ai auzit de pedichiura medicala?

Picioarele sunt parti ale corpului, supuse la mult efort, indiferent de activitatea zilnica. Chiar si o simpla plimbare relaxanta solicita picioarele si talpile prin sustinerea propriei greutati ori purtarea incaltamintelor de multe ori mai stramte. Persoanele care stau mult in picioare, ajung sa aiba picioarele foarte obosite si cu diferite tipuri de afectiuni.

Specialistii in pedichiura si frumusetea picioarelor Apostroph, din experientele pe care le-au intalnit s-au format si au invatat proceduri unice de vindecare si relaxare a picioarelor. Pedichiura medicala este una dintre noutatile salonului si te invitam sa o experimentezi. O recomandam oricarui tip de picioare si unghii, insa cu atat mai mult vindeca si trateaza diferite probleme: pielea foarte crapata si uscata, unghii incarnate, ciuperci, calus si alte afectiuni cutanate severe. Cei care sufera de diabet, au un motiv in plus sa incerce pedichiura medicala, pielea persoanelor care sufera de aceasta boala fiind grav afectata din cauza nivelului marit de zahar in sange.

Produsele pe care le folosim sunt testate dermatologic, au o tehnologie special conceputa pentru a trata, relaxa si ajuta picioarele sa simta foarte bine.

O particularitate aparte este faptul ca avem produse si tehnica de vindecare atat a persoanelor care au picioarele foarte reci, cat si a celor care au picioarele foarte calde. Tratamentele propuse se indentifica in urma unei diagnoze si conform unui program stabilit de comun acord se continua si acasa tratamentul, tinand cont de recomandarile noastre.Liliana Andrei, specialist manichiura-pedichiura Apostroph.

Noi credem in frumusete, naturalete, simplitate si mai ales sanatate. Apostroph e aici!